Objavljeno: .
Ažurirano: 17. siječnja 2022.

Croatian Journal of Food Science and Technology, znanstveno-stručni časopis → Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek. Izlazi od 2009. dva puta na godinu. Donosi izvorne znanstvene radove, prethodna priopćenja, znanstvene bilješke i pregledne radove (na engleskom jeziku) te stručne radove i izlaganja na znanstvenome skupu (na hrvatskom i engleskom jeziku) iz područja prehrambene tehnologije, biotehnologije i nutricionizma. Indeksiran je u više međunarodnih baza podataka, a dostupan je na portalu znanstvenih i stručnih časopisa RH. Prva mu je urednica bila → Vlasta Piližota, a od 2015. urednik je → Jurislav Babić.


Ostali podatci
Mrežne poveznice
Croatian Journal of Food Science and Technology
Znanstveno-stručni časopis Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek.

Opći podatci
Mjesto izdavanja
Osijek
Početak izlaženja
2009.

Kategorije i područja